Croisette Real Estate Partners

Project Pink!

Nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor 2023!

Croisette Real Estate Partner är kanske fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande bolag. Man har ett väl utvecklat hållbarhetstänk som genomsyrar hela verksamheten. Att deras kontor runt om i landet då skulle präglas av klimatsmarta lösningar var därmed en självklarhet. Vi på Cirkulär Interiör fick uppdraget att ta fram ett koncept kring inredningen som sedan skulle implementeras och arbetas utifrån vid samtliga av företagets kontor. I skandinavisk, minimalistisk stil med en noggrant utvald färgpalett så har vi inrett med återbrukade möbler så långt det bara varit möjligt. Resultatet är en inspirerande och hållbar arbetsplatsmiljö som både vi och Croisettes anställda kan vara stolta över och trivas i.

Som världens första klimatneutrala fastighetsrådgivare var en möbelleverantör som jobbar med reuse ett självklart val för oss på Croisette.

Samarbetet med Cirkulär Interiör sträcker sig dock längre bak i tiden än så och bygger på en långvarig affärsrelation men högkvalitativ personlig service i allt ifrån små till stora projekt. Med tanke på att vi har en tillväxttakt på ca 100% per år är det viktigt för oss att jobba med företag som är snabba, flexibla och service minded. Resultatet av vårt samarbete har mynnat ut i nöjda medarbetare som får jobba i en trivsam arbetsmiljö med ergonomiska arbetsplatser.

Vi kan varmt rekommendera Cirkulär interiör till alla snabbväxande bolag som behöver utveckla sina kontor.”

Foto: Dardan Maloku

Fler Projekt