Ernst & Borg Studio

Koncept Pastell

Med den stora äran fick vi uppdraget att ta fram detta inredningskoncept till Ernst & Borg Studio. Mycket färg och lekfullhet, blandat med mer sobra och eleganta inslag skapar här tillsammans en fantastisk miljö att trivas i under många år framöver.

Vi är oerhört nöjda med det utmärkta samarbete vi har haft och fortfarande har med Cirkulär Interiör. I det här projektet har vi som alltid fått en enastående service med en stor känsla för detaljer och en lyhördhet inför våra önskemål. Samtidigt som vi lämnat det kreativa helt i Cirkulär Interiörs händer, och kunnat fokusera på vårt. Från början till slut har samarbetet varit en fröjd, där det lekfulla och färgglada resultatet överträffade våra förväntningar.

Vi ser fram emot många produktiva och inspirerande år i vårt nya kontor tack vare er insats.

Ernst & Borg

E&B Studio är ett företag med två skilda verksamhetsområden som på ett spännande sätt här vävs samman – Arkitektur och Spelutveckling. Med kunskap och erfarenhet inom traditionell arkitektur, tillsammans med några av landets mest talangfulla spelutvecklare skapar man enastående visuella spelmiljöer med stor autenticitet till AAA-titlar. En arbetsmiljö som främjar kreativitet är en nyckel för uträtta dessa stordåd!

I samband med flytt till större lokaler fick vi med stor kreativ frihet presentera vår vision av ett inredningskoncept. En vision som nu är verklighet. På en av Malmös mest anrika adresser mitt i city har vi tillsammans med E&B skapat en otroligt fin och inspirerande interiör att trivas och frodas i. En arbetsplats värdig ett nytänkande och kreativt bolag som E&B Studio.

Bibliotek

Lounge

Custom Made Modulsoffa

Vi var tidigt inne på att skapa någonting skräddarsytt och unikt för loungeytan. En stor, bekväm soffa med plats för så många som bara är möjligt var önskemålet från klienten. 

Efter mycket skissande och framtagande av ett par prototyper landade vi tillslut i denna variant. En modulsoffa med rejält tilltagna mått på alla håll och kanter, där ryggstödet även kan användas som sittyta. Byggt av högkvalitativt material hela vägen från stomme, via stoppning till tyg. Ett riktigt fint hantverk. Mjuk och skön samtidigt som den är anpassad för en offentlig miljö. 

Mötesrum

Fler Projekt