Fraternal Invest

Låt oss presentera...

Fraternal Invests senaste fastighetssbygge – Blåa Huset. Med sin himmelsblåa exteriör är det en fastighet som verkligen sticker ut från mängden i sitt område. 

När vi fick i uppdrag att sätta ett koncept för plan 3, var ambitionen att skapa en interiör som likt utsidan tar ut svängarna för vad som är traditionellt. Ett inspirerande och lustfyllt projekt där vi varit med sedan första spadtaget och satt precis allt mellan golv och tak. 

Som vanligt så står återbruk och reuse i fokus, och här har vi verkligen ett vackert exempel på vad som kan åstadkommas med redan tillverkade resurser. Vi är väldigt stolta över resultatet och tycker att projektet verkligen symboliserar oss som företag.

Att flytta till nya lokaler är ett stort steg och när vi inventera våra möjligheter hade vi som önskemål att matcha våra egna värderingar gällande miljöfrågor och med Cirkulär Interiör fick vi en perfekt matchning utifrån deras affärsmodell. Närhet och engagemang är något som ligger väldigt varmt om hjärtat och är svårt att inte uppskatta. Cirkulär Interiör har verkligen visat en känsla för våra behov, vilket gör det svårt att inte uppskatta deras leverans.

Vi sitter idag på troligtvis södra Sveriges vackraste kontor med imponerande inredning och möblemang som i princip alla våra kunder och leverantörer kommenterat med stor uppskattning. Ett första intryck är svårt att förändra så när vi får denna uppskattning blir vi som bolag direkt bedömda som likvärdiga. Det är vinsten!

Fler Projekt