Loge 39

Blåa Rummet - Loge 39

Vårt engagemang i Malmö FF är stort och hängivet och har så varit under många år. Vi har tidigare förvandlat ett större antal VIP-loger för andras räkning och sett vilken effekt det har givit deras verksamheter. Inför det här året bestämde vi oss för att själva ta en egen loge, och göra om den i gott samarbete med några av våra närmaste leverantörer.

 

Vi ville skapa något häftigt som verkligen sticker ut, där varenda detalj är omsorgsfullt bearbetad och har sin egen historia och syfte. Att färgtemat skulle gå i blått rakt igenom var en självklarhet!

 

Från det himmelsblå taket, coatat av CousticGlo Scandinavia har vi pendlad belysning från både ZeroLighting & Oblure – Sweden i matchande speciallack. Längs ena långsidan sitter en texturerad vinyltapet från Vescom B.V. i blåa toner. De blåa gardinerna från samma leverantör hänger från blålackerade skenor från Silent Gliss International Ltd. På den andra långsidan har vi byggt en vägg av textilklädda akustikpaneler från Glimakra of Sweden AB, som också levererat det maffiga bordet i valnöt. Just valnöten är det enda som inte är blått i hela utrymmet, och den återfinns även som en slät väggpanel från Wallribbon i ena hörnet för att bryta av och bidra med lite liv och värme till allt det blåa.

 

Barstolarna är från Blå Station AB i ett unikt utförande, med sitt blålackerade underrede och karaktäristiska sits, här klädda i ett blått läder från Nevotex Group. Samma läder har vi även användt som beklädnad till pelarna som håller bordskivan uppe, fast med en unik prägling i ett rombmönster som tar upp mattans geometri. Apropå mattan så är den från Interface, och är med sitt kreativa läggningsmönster ett ypperligt bevis på att allt inte måste vara eller göras på samma sätt som det alltid har gjorts.

 

Den här logen blir vårt förlängda showroom, dit vi kan ta med kunder och samarbetspartners för att ge en liten hint om vad som är möjligt genom oss – och uppmuntra till okonventionella och kreativa inredningslösningar!

Varje detalj räknas…

Fler Projekt