Vellinge Padelcenter

Event- & möteslokal i sobra och varma kulörer...

Vellinge Padelcenter lät oss ta fram ett koncept och inreda deras nybyggda event/mötesrum med tillhörande kontor. Här bjuds det ofta på trevliga frukostar, after-padels och andra uppskattade event.

Inredningskonceptet består av en varm palett av kulörer där mjukt och mysigt möter hårt och industriellt.  

Ett större parti av välanvända och något slitna fåtöljer på hjul från Johanson Design är hjärtat i det stora rummet runt det mäktiga valnötsbordet. Omtapetserade med ett exklusivt bouclétyg från Nevotex blev dessa fåtöljer finare än vad de någonsin tidigare varit och kommer så förbli under en lång tid framöver. 

Vi valde Cirkulär Interiör mycket tack vare den personliga kontakten. De har lyssnat på oss hela vägen och har med sin kompetens och fingertoppskänsla spetsat till våra önskningar och överträffat våra förväntningar rakt igenom.

Något som också var mycket tilltalande och gjorde valet lätt för oss är att de i stor utsträckning jobbar med cirkulära produkter, det känns som ett viktigt bidrag att vi inte överkonsumerar och köper nytt, utan ger en begagnad möbel ett nytt liv och ny chans - bättre för vår plånbok men också bättre för vår planet.

Fler Projekt