Inredningskoncept

Vi skräddarsyr och levererar vackra inredningskoncept med ett cirkulärt tänk

Det nyproduceras möbler bara i Sverige till ett värde av närmare 25 miljarder kr årligen, där enbart kontorsmöbler står för ca 20%. Möbler som sedan används i några år, tills dess att ett företag ska byta lokaler, genomgå en omorganisation eller bara fräscha upp och modernisera. 

Det är här vi på Cirkulär Interiör kommer in in i bilden. Vi skapar fantastiska inredningskoncept åt just ert företag med en betydligt mer hållbar inställning och tillvägagångssätt. Vårt fokus ligger på reuse och återbruk av befintliga resurser. Vi har ett stort lager med använda kvalitetsmöbler, och vi förädlar inredning genom exempelvis oklädnad och restaurering. 

Du behöver inte köpa nytt när du tänker nytt kring din inredning. Tänk reuse och återbruk!

Cirkulära Inredningskoncept

Mood Board

Vi har ett uppstartsmöte där vi lär känna dig och era behov och förutsättningar. Vi får en känsla av vad ni eftersöker.

Designförslag & Offert

Vi tar tillsammans med er fram ett förslag på färgval, tyger och upphängning som vi sedan lämnar offert på.

Godkännande & Beställning

Vi är överens och sätter ramarna för hur arbetet kommer att gå till rent praktiskt. Vi gör beställningar och skapar konceptet

Leverans & Montering

När allting är färdigt - Möbler omklädda/lackerade, Gardiner uppsydda etc så bokar vi in en dag och tid för leverans och montering.

Reduce through Reuse

Vårt mål är att skapa ett koncept tillsammans med er och ta ert företag framåt. Här lägger vi stort fokus på att förstå era behov och arbetsmiljö. Vilket resulterar att vi tillsammans med er skapar ett hållbart inredningskoncept. Vi har ett nära arbete med många samarbetspartners vilket göra att vi har möjlighet att använda oss utav hållbara produkter från våra samarbetspartners, men framförallt från vårt stora lager med återbrukade möbler.

Genom att arbeta med ett cirkulärt tänk kring inredning så sparar vi på planetens resurser och bidrar till en bättre miljö. En win-win!

Vad säger våra kunder?

Kontakta oss för ett möte kring ert nästa projekt!

Fler tjänster