Möbel & Inredningsmontage

Specialister på möbel- och inredningsmontage

Vi har stor erfarenhet av möbelmontering och inredningsmontage i alla dess former. Specialiserade på inredning främst för kontor, butiker och offentliga miljöer där vi har många års erfarenhet av projekt i alla storlekar och former. Rent praktiskt gör vi detta under ett annat företag i samma koncern med samma ledning, Nya Inredningsmontage AB, men för dig som kund så har detta ingen betydelse. Du har kontakten med oss på Cirkulär Interiör i Malmö.

Våra uppdragsgivare är till största del väletablerade leverantörer av bland annat kontorsmöbler och vi står till tjänst när möbler och inredning behöver levereras till kund och monteras.

Vi arbetar även på uppdrag från inredningsarkitekter, enskilda företag, privata inredare och designers till alla möjliga typer av verksamheter. Har ni möbler och inredning där ni behöver hjälp med montering – hör av er till oss. Behöver ni göra er av med er gamla inredning i samband med detta, så löser vi även det. Vi köper gärna in era gamla möbler förutsatt att skicket tillåter återbruk.

Med Cirkulär Interiör får du alltid ett utmärkt resultat vid inredningsmontage

Personlig kontakt

Vi sköter allt inhouse med egen personal. Det gör kommunikationen mellan oss smidig och personlig. Du kan alltid lita på att dina behov och önskemål blir väl omhändertagna.

Stor kunskap

Efter alla våra år i branschen så har vi en gedigen kunskap och erfarenhet av de flesta produkter och möbler. Ingenting är för komplicerat. Vi har lösningar för alla typer av utmaningar inom inredning.

Snabba leveranser

Vi är snabba, flexibla och arbetar efter dina förutsättningar. Vi strävar efter att alltid hålla våra tidsramar och leverera högkvalitativa resultat av möbelmontering och inredning på kort tid.

Mer än bara möbelmontering

På Cirkulär Interiör erbjuder vi en omfattande service som sträcker sig långt bortom traditionell möbelmontering. Vi har en bred kompetens och stor erfarenhet av alla delar som krävs för att inreda en miljö på ett professionellt och estetiskt tilltalande sätt.

Vi gör helt enkelt allt mellan golv och tak, inklusive snickeriarbeten och skräddarsydda speciallösningar för montage. Vårt erfarna team kan hantera en mängd olika uppgifter för att säkerställa att hela ditt inredningsprojekt blir precis som du har tänkt dig.

Under våra 20 år i branschen för möbel- och inredningsmontage så har vi samlat på oss den erfarenhet och kunskap som krävs för att garantera dig som kund ett perfekt resultat. Varje gång.

Nordgröna design
Skräddarsydd hjälp med hållbar kontorsinredning

Snickeriarbeten och skräddarsydda lösningar

Snickeriarbeten är en central del av våra tjänster. Vi kan bygga och anpassa möbler och inredningsdetaljer efter dina specifika behov och önskemål. Vare sig det gäller inbyggda bokhyllor, specialdesignade möbler eller kreativa lösningar för att maximera utrymmet, ser vi till att dina visioner blir verklighet.

Är det något vi inte själva reder ut, så har vi goda kontakter med lokala samarbetspartners. Detta innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning för ditt projekt, oavsett vilka utmaningar som kan uppstå. Våra partners delar vår passion för kvalitet och service, vilket säkerställer att du alltid får bästa möjliga resultat.

Snickeriarbeten och skräddarsydda lösningar

Vi utför arbete på alla typer av material, både inomhus och utomhus. Oavsett om det handlar om gips, betong, tegel, plåt eller annat material, har vi erfarenheten och verktygen som krävs för att utföra arbetet på ett professionellt sätt.

För inomhusprojekt arbetar vi ofta med material som gips, trä och metall. Vi ser till att varje installation och montering är säker och estetiskt tilltalande.

Utomhus kan vi arbeta med material som betong, tegel och plåt. Vi ser till att alla installationer är väderbeständiga och hållbara.

Garanti på alla infästningar

Vi lämnar givetvis garanti på alla våra infästningar vi utför. Din trygghet är viktig för oss, och därför använder vi endast infästningsmaterial av absolut högsta kvalitet. Våra produkter kommer från kända och väl beprövade leverantörer, vilket säkerställer att varje infästning är stark och hållbar. Våra infästningsmaterial är av absolut högsta kvalitet då vi endast använder oss av kända och väl beprövade produkter. Vi använder oss av beprövade metoder för alla typer av infästningar, oavsett material. Vårt team har lång erfarenhet av att arbeta med olika material och infästningstekniker, vilket gör att vi kan garantera ett professionellt resultat varje gång.

Frågor och svar

Möbelmontage fokuserar på att sätta ihop och installera möbler, medan inredningsmontage inkluderar installation av alla typer av inredningsdetaljer, såsom hyllor, skåp och andra fasta installationer. Inredningsmontage är mer omfattande och kan inkludera hela inredningslösningar för ett rum eller en byggnad.
I våra inredningsmontagetjänster ingår planering, design, montering och installation av inredningsdetaljer och möbler. Vi hanterar allt från uppackning och montering till säker och estetisk placering av inredningsobjekt. Vi erbjuder också anpassade lösningar för specifika behov och utrymmen.

Vi specialiserar oss främst på möbelmontage och inredningsmontage för kommersiella lokaler. Oavsett om det är ett kontor, en butik eller andra kommersiella utrymmen, har vi erfarenhet och kompetens att hantera projekt av alla slag och storlekar. Vårt fokus ligger på att skapa funktionella och estetiskt tilltalande arbetsmiljöer för företag.

Absolut, vi kan montera specialdesignade eller måttbeställda möbler. Vårt team har erfarenhet av att arbeta med unika och skräddarsydda möbler, och vi ser till att varje installation utförs med precision och noggrannhet för att uppfylla dina specifika krav och visioner.

Fler tjänster

Kontakta oss