Möbel & Inredningsmontage

Specialister på möbel- och inredningsmontage

Vi har stor erfarenhet av möbelmontering i alla dess former. Specialiserade på inredning främst för kontor, butiker och offentliga miljöer där vi har många års erfarenhet av projekt i alla storlekar och former. Rent praktiskt gör vi detta under ett annat företag i samma koncern med samma ledning, Nya Inredningsmontage AB, men för dig som kund så har detta ingen betydelse. Du har kontakten med oss på Cirkulär Interiör. 

Våra uppdragsgivare är till största del väletablerade leverantörer av bland annat kontorsmöbler och vi står till tjänst när möbler/inredning behöver levereras till kund och monteras.

Vi arbetar även på uppdrag från inredningsarkitekter, enskilda företag, privata inredare och designers till alla möjliga typer av verksamheter. Har ni möbler och inredning som behöver monteras – hör av er till oss. Behöver ni göra er av med er gamla inredning i samband med detta, så löser vi även det. Vi köper gärna in era gamla möbler förutsatt att skicket tillåter återbruk.

Med Cirkulär Interiör får du alltid ett utmärkt resultat

Personlig kontakt

Vi sköter allt inhouse med egen personal. Det gör kommunikationen mellan oss smidig och personlig.

Stor kunskap

Efter alla våra år i branschen så har vi en gedigen kunskap och erfarenhet av de flesta produkter och möbler. Ingenting är för komplicerat

Snabba leveranser

Vi är snabba, flexibla och arbetar efter dina förutsättningar.

Mer än bara montering av möbler

På Cirkulär Interiör har vi en bred kompetens och en stort erfarenhet av i stort sett alla delar när det kommer till att inreda en miljö. 

Vi gör helt enkelt allt mellan golv och tak, inklusive snickeriarbeten och skräddarsydda speciallösningar. Är det något vi inte själva reder ut, så har vi goda kontakter med lokala sammarbetspartners.

Vi utför arbete på alla typer av material, inomhus och utomhus så som gips/betong/tegel/plåt etc, och lämnar givetvis garanti på alla våra infästningar vi utför.

Våra infästningsmaterial är av absolut högsta kvalitet då vi endast använder oss av kända och väl beprövade produkter.

Under våra 20 år i branschen för möbel- och inredningsmontage så har vi samlat på oss den erfarenhet och kunskap som krävs för att garantera dig som kund ett perfekt resultat. Varje gång.

Några av våra uppdragsgivare

Fler tjänster

Kontakta oss