Möbeltapetsering

Vi ger dina slitna möbler nytt liv

Det slängs idag enorma mängder fullt fungerande möbler. Ofta av så enkla anledningar som att de blivit lätt slitna eller omoderna. Det vill vi på Cirkulär Interiör ändra på.

Med vårt cirkulära tänk så ser vi till att den gamla favoritmöbeln återfår sin glans som sedan ska stå sig i många år framöver. Vi klär om med nytt tyg och ny stoppning, vilket gör möbeln som ny igen och livslängden förlängs avsevärt.

I vår egen möbeltapetserarverkstad så förädlar vi alla typer av möbler. Inte bara syr vi ny klädsel – är stommens ytskick slitet eller om det önskas en annan kulör, så vi lackerar vi även den. Genom att återbruka en använd möbel så bidrar vi tillsammans till ett mer hållbart förhållningssätt till inredning.  

3 goda skäl till att återbruka en möbel

Minskad klimatpåverkan

Genom att återbruka en redan tillverkad möbel istället för att köpa en ny, bidrar du till att minska din klimatpåverkan med ca 30 %

Anpassa färg och materialval

Vi tar tillsammans med er fram ett förslag på färgval, tyger och upphängning som vi sedan lämnar offert på.

Spara pengar

En använd möbel är billigare i inköp än vad en ny är. Omklädnad av en befintlig möbel är ett ekonomiskt smart sätt att förnya uttrycket.

Anpassa efter tycke och smak

Du väljer själv precis det utseende och den känsla möbeln ska ge uttryck för. Vi arbetar med stora och väletablerade tyg/läderproducenter där valmöjligheterna är nära på oändliga. Har du själv ett eget tyg du vill använda så går det också utmärkt. Bara din fantasi sätter begränsningen!

Det är inte bara klimatsmart och sparsamt att klä om en gammal möbel. Det ger dig också möjlighet att specialanpassa efter tycke och smak, vilket skapar en personligare touch på din inredning.

Vi jobbar bara med högkvalitativa tyger från välkända och ansvarstagande producenter

Kontakta oss

Fler tjänster