Specialsnickeri & Lackering

Vi restaurerar möbler, inredning och specialsnickrar platsbyggda lösningar där det krävs

I vårt lokala snickeri tillverkar vi allt det ni av olika anledningar inte kan införskaffa via en leverantör, eller om vi kan tillverka det till en lägre kostnad för vår kund.
Snickeriet har i princip inga begränsningar, men vår normalproduktion omfattar
receptionsdiskar, möbelinredningar, köksinredningar, garderober, butiksinredningar & inredning för offentliga miljöer.

Snickeriet är en ovärderlig tillgång både när vi ska restaurera befintliga interiörer och tillverka nya speciallösningar efter ritningar.

Det kan handla om återskapande av inredning som inte längre tillverkas, men det kan också vara renodlad nyproduktion. Alltid med ett stort hållbarhetstänk

I direkt anslutning till vårt snickeri har vi även sprut/pulver lackering- och ytbehandling där våra snickeriarbeten får sin slutliga finish. Där har vi givetvis även möjlighet att lackera om allt från stolar till bordsunderreden.

Vi gör även måleri- & tapetseringsarbeten, mattläggning och montage av exempelvis kök

Vår kompetens inom inredning för kontor och kommersiell/offentlig miljö sträcker sig längre än till bara möbler. Vi tar oss an hela interiören. Allt från att sätta undertak, måla/tapetsera om väggar till att lägga heltäckningsmatta. Är det ett kök som ska monteras, eller förvaring som behöver platsbyggas så löser vi det också. Visionen är att det för dig som kund ska räcka att vända dig till oss, och låta oss skapa helheten. Givetvis så hjälper vi gärna till med mindre delar också, om det är vad som önskas.

Vi jobbar enbart med högkvalitativa och godkända material och färger med lägsta möjliga miljöpåverkan.

Kontakta oss

Fler tjänster